The Ez Lawson - Swanee River Twist

Så mycket att ha koll på

När det kommer till jobb så är det inte alltid så lätt att veta vad det är man ska göra och vad det är man ska satsa på. Det är mycket att ha koll på och det är mycket som ska göras och man vet inte alltid vad det är man vill hålla på med. Det är kul att få prova på lite olika typer av jobb så att man vet vad det är man vill göra och vad det är som verkligen passar en och som man tycker är kul.
Jag tycker att service yrket är väldigt kul och det är något som jag skulle vilja hålla på med mer sen skulle det även vara kul att prova på att vara arbetsrätt jurist . Jag tycker om att hjälp folk och att hålla på med administrativa saker.


Saker som jag passar för att jobba med

Ja det finns mycket som jag känner att det passar mig, det är att vara receptionist och att jobba butik eller i en telefonväxel det är några saker som jag tycker är kul. Det är även kul att jobba på kafé, ja det finns mycket som är kul och som jag tycker är kul att jobba med. 
Det är bra när man känner att man hittar det som man tycker är kul och som man mår bra av att jobba med. Det hjälper en mycket och gör att man gör ett bättre jobb men också att man känner att det känns roligare att gå till jobbet på morgonen, och det är ju guld värt när man känner att det känns bra och man mår bra av något.
Så har man inte hittat det jobbet än så kan det ju vara bra att försöka hitta det jobb som man trivs  bra med och som man mår bra a att jobba med.